Sydänmerkki
Takaisin
Elintarviketeollisuus
Elintarviketeollisuus
Elintarviketeollisuus
Hae Sydänmerkkiä tuotteelle
Sydänmerkki-tuotekriteerit
Käyttöoikeusmaksut
Logot
Kriteerit kehittyvät
Näin hyödynnät Sydänmerkkiä
Ohjaa ostopäätöksiä
Sydänmerkki ruokaohjeisiin
Asiantuntijaryhmä kehittää
Ammattikeittiöt
Tuotteet
Reseptit
Haku
Extranet
Kuluttajille
Ammattikeittiöt
Mikä Sydänmerkki-ateria?
Hae Sydänmerkkiä aterialle
Miten haen?
Sydänmerkin käyttöönoton vaiheet tutuksi
Kuinka usein ja paljon?
Terveellisen tarjonnan laajuuden saa päättää itse
Usein kysyttyä käyttöönotosta
Pitääkö Sydänmerkki-aterialla tarjota Sydänmerkki-tuotteita? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.
Kokeile Sydänmerkki-aterioita
Kun Sydänmerkki kiinnostaa, mutta haluat ennen käyttöönottoa kokeilla Sydänmerkkiä
Laadukas toteutuminen
Näin varmistetaan, että Sydänmerkillä merkitty ruoka on lupauksen mukaista
Aterian myöntämisperusteet
Kustannukset ravintoloille
Mitä käyttöoikeus maksaa?
Sydänmerkin käytöstä peritään käyttöoikeusmaksu. Maksua vastaan Sydänmerkkiä saa hyödyntää markkinoinnissa.
Miksi maksaa Sydänmerkin käytöstä?
Sydänmerkin avulla voidaan kertoa ruokapalveluiden vastuullisuudesta. Se lisää myös luottamusta ja ruuan arvostusta
Lisäpalvelut
Sydänmerkiltä voi ostaa apua käyttöönottoon
Materiaalit viestintään
Terveellinen näkyväksi
Viestinnällä helpotetaan terveellisen aterian kokoamista
Merkintävälineet
Tutustu Sydänmerkin merkintävälineisiin
Malliateria
Lautasmalli ohjaa asiakasta kokoamaan monipuolisen ja sopivankokoisen aterian
Tiedottaminen
Hyödynnä tiedotteita viestinnässä ruokailijoille, koteihin ja kasvatuksen ammattilaisille
Materiaalipankki
Merkintävälineet sähköisinä, näytöissä käytettäväksi tai tulostustarkoituksiin
Logo
Lataa Sydänmerkki-logo ruokalistalle tai muuhun käyttöön
Miksi Sydänmerkki-ateriat
Sydänmerkin hyödyt
Terveellinen lounasruoka voi tuoda miljoonasäästöt
Työhyvinvointia lounaalla
Terveellinen lounas lisää työn tuottavuutta ja vähentää sairauspoissaoloja
Tietoa päättäjille
Vinkit päättäjille terveellisen ruuan edistämiseen
Ravitsemuslaatu hankinnoissa
Näin hyödynnät ravitsemuslaadun elintarvikkeiden ja palveluiden kilpailutuksessa
Kokemuksia Sydänmerkki-ateriasta
Sydänmerkki-ateria Kymijoen Ravintopalveluissa
Pohjois-Pohjanmaa Sydänmerkki-maakunnaksi
Sydänmerkki-ateria Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointiohjelmassa
Elintarviketeollisuus
Elintarviketeollisuus
Hae Sydänmerkkiä tuotteelle
Sydänmerkki-tuotekriteerit
Käyttöoikeusmaksut
Logot
Kriteerit kehittyvät
Näin hyödynnät Sydänmerkkiä
Ohjaa ostopäätöksiä
Sydänmerkki ruokaohjeisiin
Asiantuntijaryhmä kehittää
Ammattikeittiöt
Ammattikeittiöt
Mikä Sydänmerkki-ateria?
Hae Sydänmerkkiä aterialle
Miten haen?
Sydänmerkin käyttöönoton vaiheet tutuksi
Kuinka usein ja paljon?
Terveellisen tarjonnan laajuuden saa päättää itse
Usein kysyttyä käyttöönotosta
Pitääkö Sydänmerkki-aterialla tarjota Sydänmerkki-tuotteita? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.
Kokeile Sydänmerkki-aterioita
Kun Sydänmerkki kiinnostaa, mutta haluat ennen käyttöönottoa kokeilla Sydänmerkkiä
Laadukas toteutuminen
Näin varmistetaan, että Sydänmerkillä merkitty ruoka on lupauksen mukaista
Aterian myöntämisperusteet
Kustannukset ravintoloille
Mitä käyttöoikeus maksaa?
Sydänmerkin käytöstä peritään käyttöoikeusmaksu. Maksua vastaan Sydänmerkkiä saa hyödyntää markkinoinnissa.
Miksi maksaa Sydänmerkin käytöstä?
Sydänmerkin avulla voidaan kertoa ruokapalveluiden vastuullisuudesta. Se lisää myös luottamusta ja ruuan arvostusta
Lisäpalvelut
Sydänmerkiltä voi ostaa apua käyttöönottoon
Materiaalit viestintään
Terveellinen näkyväksi
Viestinnällä helpotetaan terveellisen aterian kokoamista
Merkintävälineet
Tutustu Sydänmerkin merkintävälineisiin
Malliateria
Lautasmalli ohjaa asiakasta kokoamaan monipuolisen ja sopivankokoisen aterian
Tiedottaminen
Hyödynnä tiedotteita viestinnässä ruokailijoille, koteihin ja kasvatuksen ammattilaisille
Materiaalipankki
Merkintävälineet sähköisinä, näytöissä käytettäväksi tai tulostustarkoituksiin
Logo
Lataa Sydänmerkki-logo ruokalistalle tai muuhun käyttöön
Miksi Sydänmerkki-ateriat
Sydänmerkin hyödyt
Terveellinen lounasruoka voi tuoda miljoonasäästöt
Työhyvinvointia lounaalla
Terveellinen lounas lisää työn tuottavuutta ja vähentää sairauspoissaoloja
Tietoa päättäjille
Vinkit päättäjille terveellisen ruuan edistämiseen
Ravitsemuslaatu hankinnoissa
Näin hyödynnät ravitsemuslaadun elintarvikkeiden ja palveluiden kilpailutuksessa
Kokemuksia Sydänmerkki-ateriasta
Sydänmerkki-ateria Kymijoen Ravintopalveluissa
Pohjois-Pohjanmaa Sydänmerkki-maakunnaksi
Sydänmerkki-ateria Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointiohjelmassa
Tuotteet
Reseptit
Kuluttajille
Ruokaohjeet ammattikeittiöön
Ruokalaji
Valitse
Ateriasalaatti
Kappaleruuan kastike
Kappaletuote + kastike
Kappaletuote ilman kastiketta
Kasvisosa
Keitto
Laatikkoruoka
Muu perunalisäke
Pääruoan lisäke
Pääruokakastike
Pasta
Pitsa
Riisi, ohrasuurimo, riisi-ruisseokset ja vastaavat
Salaatinkastike
Tuoreleipä
Valmistaja
Valitse
Atria suomi oy
Hkfoods finland oy
Ravintoraisio oy
Snellman pro
Snellmanin lihajalostus oy
Sydänmerkki
Unilever finland oy
Valio oy
Ominaisuudet
Valitse
Ei sisällä sianlihaa tai sikaperäisiä aineksia
Gluteeniton
Kasvisruokavalio (lakto-ovo)
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vähälaktoosinen
Tyhjennä haku
Näytä hakutulokset
Näytä kaikki 269 reseptiä
Kaikki ammattilaisreseptit
One pot lihapata
Kunnon talvipata ja juuripersiljamuusi
Chili con carne punajuurilla
Pannulasagne
Liha-linssipata
Punainen chorizopasta
Porsaan sisäfilee uunissa
Vihreä papusalaatti ja rapeaa maatiaispossua
Kassleria sadonkorjuukastikkeessa
Silakkapihvejä ja piparjuurikastiketta
Italian possuragu
Amerikan BBQ -pata
Palapaisti
Porsaan pikkupaistia yrtti-tomaattikastikkeessa
Kaali-maksapata
Kalapuikkoja ja tartar-kastiketta
1
2
3
…
17