Sei intialaisessa kastikkeessa

Atria Suomi Oy

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa pääruoanlisäkkeenä Atria Sydänmerkki perunasosetta (600246), lisäkkeenä ananasmehulla kostutettua kaali-porkkanaraastetta, leiväksi Sydänmerkki ruisleipää kasvirasvalevitteellä. Juomaksi rasvatonta maitoa.



Ainekset

0.04 kg
Mestari Forsman Tuoremakupohja Intia 1kg (615393)
0.5 kg
appelsiinimehu
0.06 kg
Mestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403)
0.8 kg
kookosmaito
2.5 kg
seikuutio, pakaste
0.001 kg
suola
0.001 kg
valkopippuri

Valmistusohje

1. Yhdistä appelsiinimehu ja kookosmaito.
2. Lisää sekoittaen kylmätärkkelys nesteeseen. Anna turvota hetki.
3. Lisää tuoremakupohja.
4. Laita seikuutiot voideltuun 1/1-65mm GN-vuokaan.
5. Mausta seikuutiot suolalla ja valkopippurilla.
6. Kaada kastike seikuutioiden päälle.

7. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 170 astetta, kosteus 50 % sisälämpöön +75 astetta.

8. Kuumenna Atria Sydänmerkki-perunasose pakkauksen ohjeen mukaan. 


 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Kuitua
0.3 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta