Intialainen kanakastike

Atria Suomi Oy

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä villikaura-papumix kaurattoa, vihreää salaattia öljykastikkeella. Ruokaleiväksi Sydänmerkki-ruisleipää kasvirasvalevitteellä ja juomaksi rasvatonta maitoa.



Ainekset

0.8 kg
Atria Kypsä Kanan Fileesuikale n. 2 kg (5599)
0.05 kg
Mestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403)
2 kg
vesi
0.8 kg
kookosmaito
Mestari Forsman Tuoremakupohja Intia 1kg (615393)
0.015 kg
kanaliemijauhe, vähäsuolainen
0.006 kg
sipulijauhe
0.12 kg
tomaattisose
0.9 kg
porkkanakuutio, pakaste
0.9 kg
kukkakaalipala, pakaste

Valmistusohje

1. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen veteen. Anna turvota hetki. Lisää kookosmaito, tuoremakupohja ja mausteet, sekä tomaattisose. Sekoita hyvin.
2. Lisää kanan fileesuikaleet, porkkanakuutiot ja kukkakaalipalat. Sekoita.

Kastike säilyy +4-+6 astetta max. 72 h. valmistuksesta.
3. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 60 %, 140 astetta noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on +75 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Kuitua
0.8 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta