Intialainen kanakastike
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä villikaura-papumix kaurattoa, vihreää salaattia öljykastikkeella. Ruokaleiväksi Sydänmerkki-ruisleipää kasvirasvalevitteellä ja juomaksi rasvatonta maitoa.
                  Annoksia
                  
                    
                    
                  
                  
                    
                    
                  
                
                
                  Annoskoko 150g
                
              
                    Saanto
                    
                      
                                                  5.6 kg
                                              
                    
                  
                  
                    Valmistuhävikki 2%
                  
              Ainekset
- 
                      0.8 kgAtria Kypsä Kanan Fileesuikale n. 2 kg (5599)
- 
                      0.05 kgMestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403)
- 
                      2 kgvesi
- 
                      0.8 kgkookosmaito
- 
                      Mestari Forsman Tuoremakupohja Intia 1kg (615393)
- 
                      0.015 kgkanaliemijauhe, vähäsuolainen
- 
                      0.006 kgsipulijauhe
- 
                      0.12 kgtomaattisose
- 
                      0.9 kgporkkanakuutio, pakaste
- 
                      0.9 kgkukkakaalipala, pakaste
Valmistusohje
1. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen veteen. Anna turvota hetki. Lisää kookosmaito, tuoremakupohja ja mausteet, sekä tomaattisose. Sekoita hyvin.
2. Lisää kanan fileesuikaleet, porkkanakuutiot ja kukkakaalipalat. Sekoita.
Kastike säilyy +4-+6 astetta max. 72 h. valmistuksesta.
3. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 60 %, 140 astetta noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on +75 astetta.
            2. Lisää kanan fileesuikaleet, porkkanakuutiot ja kukkakaalipalat. Sekoita.
Kastike säilyy +4-+6 astetta max. 72 h. valmistuksesta.
3. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 60 %, 140 astetta noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpö on +75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    3.4 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    2.8 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      0.8 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.2 g
                  
                 
                                                           
  Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen
 
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
            
                   
            
                   
            
                  