Intialainen Kookos-Currypata
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa Intialaisen Currypadan lisäkkeenä kaura-soijapapupaistosta, salaatiksi Atria Mehukasta raastesalaattia öljykastikkeella,leiväksi Sydänmerkki-kauraleipää kasvirasvalevitteellä. Juomaksi rasvatonta maitoa.
Annoksia
Annoskoko 250g
Saanto
5.6 kg
Valmistuhävikki 3%
Ainekset
-
0.8 kgAtria Murea Vegan irtopakaste 3kg/1,5kg (7386)
-
0.05 kgMestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403)
-
0.04 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Intia 1kg (615393)
-
0.03 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1kg (615399)
-
1 kgvesi
-
0.5 kgkookosmaito
-
1 kgtomaattimurska
-
0.03 kgsokeri, hieno
-
1.5 kgperunakuutio, kypsä
-
0.8 kgpikkuporkkana, pakaste
Valmistusohje
1. Sekoita vesi ja kylmätärkkelys. Anna turvota hetki.
2. Lisää kookosmaito ja tomaattimurska
3. Lisää kastikkeeseen Murea Vegan, perunakuutiot ja pikkuporkkanat.
4. Lisää kastike voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan.
Intialainen kookos-currypata säilyy +4-+6 astetta max. 72 tuntia valmistuksesta.
5. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 50%, 140 astetta noin 30 minuuttia sisälämpöön +75 astetta.
2. Lisää kookosmaito ja tomaattimurska
3. Lisää kastikkeeseen Murea Vegan, perunakuutiot ja pikkuporkkanat.
4. Lisää kastike voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan.
Intialainen kookos-currypata säilyy +4-+6 astetta max. 72 tuntia valmistuksesta.
5. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 50%, 140 astetta noin 30 minuuttia sisälämpöön +75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.4 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen