Texmex lasagnette
Sydänmerkki-Ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä höyrytettyjä kasviksia, Atrian Mehukasta Raastesalaattia öljykastikkeella. Sydänmerkki-ruisleipää kasvirasvalevitteellä ja rasvatonta maitoa
                  Annoksia
                  
                    
                    
                  
                  
                    
                    
                  
                
                
                  Annoskoko 300g
                
              
                    Saanto
                    
                      
                                                  5.5 kg
                                              
                    
                  
                  
                    Valmistuhävikki 2%
                  
              Ainekset
- 
                      Sydänmerkki-tuote1 kg
- 
                      0.08 kgMestari Forsman Kylmä- ja Lämminsuurustava Tärkkelys 2kg (615403
- 
                      1.4 kgvesi
- 
                      0.5 kgKasvirasvasekoite 15% laktoositon
- 
                      0.06 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Meksiko 1kg (615395)
- 
                      0.03 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1kg (615399)
- 
                      0.025 kglihaliemijauhe, vähäsuolainen
- 
                      0.4 kgtomaattimurska
- 
                      0.6 kgfusillipasta, täysjyvä
- 
                      0.8 kgporkkanasuikale, pakaste
- 
                      0.075 kgjuustoraaste 15 %, laktoositon
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
                              Valmistusohje
1. Mittaa ja yhdistä vesi ja kasvirasva. Lisää sekoittaen kylmätärkkelys nesteeseen. Anna turvota hetki.
2. Lisää tuoremakupohjat, mausteet ja tomaattimurska.
3. Mittaa voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan pasta, jauheliha ja porkkanasuikaleet
4. Kaada liemikastike GN-vuokaan.
5. Ripottele juustoraaste pinnalle.
6. Laita kansi päälle ja nosta kylmään.
7. Säilytys +4-+6 astetta max. 72 h valmistuksesta.
8. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 astetta, kosteus 50 %, noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja sisälämpötila on +75 astetta.
            2. Lisää tuoremakupohjat, mausteet ja tomaattimurska.
3. Mittaa voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan pasta, jauheliha ja porkkanasuikaleet
4. Kaada liemikastike GN-vuokaan.
5. Ripottele juustoraaste pinnalle.
6. Laita kansi päälle ja nosta kylmään.
7. Säilytys +4-+6 astetta max. 72 h valmistuksesta.
8. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 astetta, kosteus 50 %, noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja sisälämpötila on +75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    2.9 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.1 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      0.6 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.3 g
                  
                 
                                                           
  Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen
 
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
                                                                                   
            
                   
            
                   
            
                  