Italianpata

Atria Suomi Oy

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa italianpadan lisäkkeenä höyrytettyjä herneitä, Atria Mehukas Raastesalaatti-keräkaalisalaattia öljykastikkeella. Leiväksi Sydänmerkki leipää kasvirasvalevitteellä. Juomaksi rasvaton maito.



Ainekset

0.1 kg
Mestari Forsman Kylmä- ja lämminsuurustava tärkkelys 2kg (615403
2 kg
vesi
1.5 kg
tomaattimurska
0.02 kg
Mestari Forsman Tuoremakupohja Meksiko 1kg (615395)
0.015 kg
lihaliemijauhe, vähänsuolainen
0.006 kg
sipulijauhe, kuivattu
Sydänmerkki-tuote
0.75 kg
minispagetti, täysjyvä
0.2 kg
herne, pakaste
0.1 kg
paprikasalaatti, säilyke
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Yhdistä vesi ja tomaattimurska. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen. Anna turvota hetki.
  2. Lisää tuoremakupohja ja mausteet.
  3. Lisää voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan jauheliha, pasta ja muut aineet.
  4. Sekoita.
  5. kaada pata-aines voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan.
  6. Italianpata säilyy +4-+6 asteessa max. 72 h valmistuksesta.
  7. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 160 astetta, kosteus 50 % noin 35 minuuttia, kunnes sisälämpö on yli +75 astetta ja pasta on kypsää.

 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
1.2 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta