Italianpata
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa italianpadan lisäkkeenä höyrytettyjä herneitä, Atria Mehukas Raastesalaatti-keräkaalisalaattia öljykastikkeella. Leiväksi Sydänmerkki leipää kasvirasvalevitteellä. Juomaksi rasvaton maito.
Annoksia
Annoskoko 300g
Saanto
5.6 kg
Valmistuhävikki 4%
Ainekset
-
0.1 kgMestari Forsman Kylmä- ja lämminsuurustava tärkkelys 2kg (615403
-
2 kgvesi
-
1.5 kgtomaattimurska
-
0.02 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Meksiko 1kg (615395)
-
0.015 kglihaliemijauhe, vähänsuolainen
-
0.006 kgsipulijauhe, kuivattu
-
Sydänmerkki-tuote
-
0.75 kgminispagetti, täysjyvä
-
0.2 kgherne, pakaste
-
0.1 kgpaprikasalaatti, säilyke
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Yhdistä vesi ja tomaattimurska. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen. Anna turvota hetki.
- Lisää tuoremakupohja ja mausteet.
- Lisää voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan jauheliha, pasta ja muut aineet.
- Sekoita.
- kaada pata-aines voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan.
- Italianpata säilyy +4-+6 asteessa max. 72 h valmistuksesta.
- Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 160 astetta, kosteus 50 % noin 35 minuuttia, kunnes sisälämpö on yli +75 astetta ja pasta on kypsää.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
1.2 g
Suolaa
0.3 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen