Kuorrutettua uunimakkaraa
Aromin laskennan mukaan makkaran määrä 3,143 kg. Laskee suolan 0,1 g (0,9g)
Annoksia
Annoskoko 170g
Saanto
5.4 kg
Valmistuhävikki 2%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote3.2 kg
-
0.04 kgkylmäsakeutuva tärkkelys Mestari Forsman (615403)
-
0.5 kgvesi
-
1 kgtomaattimurska
-
0.02 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1kg (615399)
-
0.02 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Yrtti 1 kg (615397)
-
0.005 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Pippuri 1kg (8615401
-
0.02 kgsipulirouhe, kuivattu
-
0.6 kgkasvis-papusekoitus, Apetit Vegemix pakaste
-
0.1 kgkevyt juustoraaste 2,5 kg, laktoositon Valio
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Laita uunimakkarat voideltuun 1/1-65mm GN-vuokaan. Sekoita vesi ja tomaattimurska. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen. Anna turvota hetki.
- Lisää tuoremakupohjat, sipulirouhe ja persilja.
- Lisää kastikkeeseen lopuksi kasvis-papusekoitus. Lisää kastike makkaroiden päälle ja viimeistele juustoraasteella.
Säilytys +4-+6 astetta max. 72 h valmistuksesta.
Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 40% 160 c. Noin 25 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin ja sisälämpö on +75 astetta.
Sydänmerkki-ateriaehdotus:
Tarjoa uunimmakkaran lisäkkeenä Atria Sydänmerkki perunasosetta, lisäkkeenä höyrytettyjä soijapapuja, Atria Mehukas Raastesalaatti-valkokaali- melonisalaattia öljykastikkeella, leiväksi Pehmeät Sydänviipaleet kasvirasvalevitteellä, juomaksi rasvaton maito.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.9 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen