Kuorrutettua uunimakkaraa

Atria Suomi Oy

Aromin laskennan mukaan makkaran määrä 3,143 kg. Laskee suolan 0,1 g (0,9g)



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
3.2 kg
0.04 kg
kylmäsakeutuva tärkkelys Mestari Forsman (615403)
0.5 kg
vesi
1 kg
tomaattimurska
0.02 kg
Mestari Forsman Tuoremakupohja Valkosipuli 1kg (615399)
0.02 kg
Mestari Forsman Tuoremakupohja Yrtti 1 kg (615397)
0.005 kg
Mestari Forsman Tuoremakupohja Pippuri 1kg (8615401
0.02 kg
sipulirouhe, kuivattu
0.6 kg
kasvis-papusekoitus, Apetit Vegemix pakaste
0.1 kg
kevyt juustoraaste 2,5 kg, laktoositon Valio
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Laita uunimakkarat voideltuun 1/1-65mm GN-vuokaan. Sekoita vesi ja tomaattimurska. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen. Anna turvota hetki.
  2. Lisää tuoremakupohjat, sipulirouhe ja persilja.
  3. Lisää kastikkeeseen lopuksi kasvis-papusekoitus. Lisää kastike makkaroiden päälle ja viimeistele juustoraasteella.

Säilytys +4-+6 astetta max. 72 h valmistuksesta.

Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla, kosteus 40% 160 c. Noin 25 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin ja sisälämpö on +75 astetta.


Sydänmerkki-ateriaehdotus:

Tarjoa uunimmakkaran lisäkkeenä Atria Sydänmerkki perunasosetta, lisäkkeenä höyrytettyjä soijapapuja, Atria Mehukas Raastesalaatti-valkokaali- melonisalaattia öljykastikkeella, leiväksi Pehmeät Sydänviipaleet kasvirasvalevitteellä, juomaksi rasvaton maito.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
7.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta