Makaronilaatikko

Atria Suomi Oy

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa makaronilaatikon lisäkkeenä höyrytettyjä neulapapuja, vihersalaattia öljykastikkeella, leiväksi Sydänmerkki-ruisleipääkasvirasvalevitteellä. Juomaksi rasvaton maito.



Ainekset

0.12 kg
Mestari Forsman Kylmä-ja lämminsuurustava tärkkelys 2 kg (615403)
2.8 kg
vesi
0.7 kg
kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0.4 kg
munamassa
0.025 kg
Mestari Forsman Tuoremakupohja Pippuri 1 kg (615401)
0.015 kg
suola
0.03 kg
lihaliemijauhe, vähäsuolainen
0.025 kg
sipulijauhe
Sydänmerkki-tuote
1 kg
1 kg
sarvimakaroni, täysjyvä
0.1 kg
juustoraaste 15%, laktoositon
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen veteen. Lisää kasvirasvasekoite ja munamassa, sekoita tasaiseksi.
2. Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
3. Riko nauta-kasviproteiinijauhelihan rakenne.
4. Lisää voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan murustettu Nauta-kasviproteiinijauheliha ja makaroni.
5. Kaada liemiseos GN-vuokaan.
6. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 160 astetta, kosteus 40 % noin 50 minuuttia sisälämpöön +75 astetta.

 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta