Makaronilaatikko
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa makaronilaatikon lisäkkeenä höyrytettyjä neulapapuja, vihersalaattia öljykastikkeella, leiväksi Sydänmerkki-ruisleipääkasvirasvalevitteellä. Juomaksi rasvaton maito.
Annoksia
Annoskoko 240g
Saanto
5.6 kg
Valmistuhävikki 3%
Ainekset
-
0.12 kgMestari Forsman Kylmä-ja lämminsuurustava tärkkelys 2 kg (615403)
-
2.8 kgvesi
-
0.7 kgkasvirasvasekoite 15%, laktoositon
-
0.4 kgmunamassa
-
0.025 kgMestari Forsman Tuoremakupohja Pippuri 1 kg (615401)
-
0.015 kgsuola
-
0.03 kglihaliemijauhe, vähäsuolainen
-
0.025 kgsipulijauhe
-
Sydänmerkki-tuote1 kg
-
1 kgsarvimakaroni, täysjyvä
-
0.1 kgjuustoraaste 15%, laktoositon
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Lisää kylmätärkkelys sekoittaen veteen. Lisää kasvirasvasekoite ja munamassa, sekoita tasaiseksi.
2. Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
3. Riko nauta-kasviproteiinijauhelihan rakenne.
4. Lisää voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan murustettu Nauta-kasviproteiinijauheliha ja makaroni.
5. Kaada liemiseos GN-vuokaan.
6. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 160 astetta, kosteus 40 % noin 50 minuuttia sisälämpöön +75 astetta.
2. Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
3. Riko nauta-kasviproteiinijauhelihan rakenne.
4. Lisää voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan murustettu Nauta-kasviproteiinijauheliha ja makaroni.
5. Kaada liemiseos GN-vuokaan.
6. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 160 astetta, kosteus 40 % noin 50 minuuttia sisälämpöön +75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.5 g


Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen