"Ylikypsä" quorn-kasvispata
Ainekset
-
3.1 kgQuorn (filee, kuutio, rouhe)
-
0.7 kgPurjosipuli viipale
-
0.7 kgSipuli viipale
-
0.45 kgPaprikasekoitus
-
0.35 kgPakasteherne
-
0.35 kgPorkkana lohko
-
0.09 kgValkosipuli hienonnettu
-
0.2 kgRypsiöljy
-
2.7 kgVesi
-
0.01 kgMustapippuri jauhettu
-
0.008 kgLaakerinlehti
-
0.01 kgMeirami
-
0.027 kgMerisuola
-
0.05 kgLehtipersilja
-
0.05 kgRuohosipuli
Paistamiseen
Kastike
Kastike
Kastike
Kastike
Kastike
Koristeluun
Koristeluun
Valmistusohje
1. Paista quorn ja kasvikset pannulla tai uunissa 200 asteessa gn-vuoassa, kunnes ne ovat hieman ruskistuneet.
2. Lisää sekaan kastikkeen ainesosat ja anna hautua pienellä lämmöllä ainakin tunti, lisää tarvittaessa vettä.
3. Leikkaa ruohosipuli ja lehtipersilja hienoksi silpuksi ja viimeistele pata niillä.
2. Lisää sekaan kastikkeen ainesosat ja anna hautua pienellä lämmöllä ainakin tunti, lisää tarvittaessa vettä.
3. Leikkaa ruohosipuli ja lehtipersilja hienoksi silpuksi ja viimeistele pata niillä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.6 g