Mustaherukkakastike broilerille
Ainekset
- 
                      0.5 kgPunasipuli
- 
                      0.05 kgRypsiöljy
- 
                      3 kgVesi
- 
                      1 kgSuodatinkahvijuoma
- 
                      1 kgMustaherukkahillo (35% marjaa, 38% sokeria)
- 
                      0.07 kgKasvisliemijauhe (55%)
- 
                      0.25 kgMaissitärkkelys
- 
                      0.002 kgKastikkeenruskistaja esim. Ekströms
- 
                      0.003 kgMaustepippurijauhe
- 
                      0.001 kgNeilikkajauhe
- 
                      0.01 kgRuokasuola jodioitu
- 
                      0.005 kgMurukahvijauhe
- 
                      0.5 kgMustaherukka, suomalainen
Valmistusohje
- Hauduta sipulisilppua pienessä öljytilkassa padassa.
- Lisää pataan nesteet (jätä osa suurukseen), kuumenna ja suurusta. Hauduta muutama minuutti.
- Mausta. Lisää mustaherukat kokonaisina ja kuumenna.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    1 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    0 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      3.8 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.8 g
                  
                 
                                                          