Tonnikalapastavuoka
Ainekset
- 
                      3 kgTorino tricolori simpukkapasta
- 
                      12 kgVesi
- 
                      5 kgTonnikala öljyssä
- 
                      1 kgsipuli
- 
                      8 kgMaito, kevyt 1,5%
- 
                      1 kgkananmuna
- 
                      1 kgketsuppi
- 
                      0.1 kgruokasuola
- 
                      0.03 kgpitsamauste
- 
                      1 kgjuustoraaste, 24%
- 
                      0.1 kgtilli
                        Liemi
                      
                                      
                                        
                        Pinnalle
                      
                                      
                                        Valmistusohje
- Keitä pasta melkein kypsäksi (höyrykeitto 18 min). Huuhdo ja valuta hyvin.
- Levitä pasta vuoan pohjalle
- Levitä päälle tonnikalasilppu sekä hienonnettu sipuli.
- Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan (2 kg / 20 ann)
- Ripottele päälle juustoraastetta
- Kypsennä höyrypaistossa 160 asteessa 30 min.
- Peitä kannella ja kypsennä vielä 15 min.
- Viimeistele tillisilpulla.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    3.6 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.1 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.7 g
                  
                 
                                                          