Kanttarelli-possuhöystö
Ainekset
- 
                      8 kgPossulastu, lihaa 88%
- 
                      1.5 kgSipuli, tuore
- 
                      0.1 kgRypsiöljy
- 
                      0.002 kgKurkuma
- 
                      4 kgVesi
- 
                      0.15 kgLihaliemijauhe (55%)
- 
                      0.005 kgMustapippurijauhe
- 
                      2 kgSuppilovahvero/Kanttarelli, keitetty
- 
                      1 kgRuokakerma 15% esim. Valio
- 
                      0.1 kgPersilja, hienonnettu
- 
                      0.3 kgMaissitärkkelys
- 
                      1 kgVesi
                        Suuruste
                      
                                      
                                        Valmistusohje
- Kuumenna liha vakuumipussissa höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 10 min.
- Freesaa sipuli ja kurkuma padassa. Lisää vesi ja hauduta hetki.
- Lisää mausteet ja suurus, hauduta noin 5-10 min.
- Lisää kanttarelli ja ruokakerma. Kuumenna hyvin. Tarkista maku ja väri.
- Lisää hienoksi silputtu persilja.
Jos käytät tattia, jätä kurkuma pois ja lisää kastikkeenruskistajaa.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    5.5 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.3 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.8 g
                  
                 
                                                          