Curry-possukastike
Ainekset
-
0.1 kgRypsiöljy
-
0.04 kgCurry
-
1.5 kgSipuli, tuore
-
4 kgVesi
-
10 kgPossulastu, lihaa 88%
-
0.35 kgMaissitärkkelys
-
1 kgVesi
-
1 kgRuokakerma 15% esim. Valio
-
0.05 kgLihaliemijauhe (55%)
-
0.1 kgSiirappi
-
0.05 kgRuokasuola, jodioitu
-
0.025 kgValkosipulijauhe
-
0.1 kgPersilja, hienonnettu
Valmistusohje
- Freesaa sipuli ja curry padassa. Lisää vesi ja hauduta hetki.
- Kuumenna liha vakuumipussissa höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 20 min.
- Lisää pataan suurus ja hauduta noin 5-10 min.
- Lisää loput aineet ja lihat. Kuumenna. Lisää persiljasilppua.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
