Curry-possukastike
Ainekset
- 
                      0.1 kgRypsiöljy
- 
                      0.04 kgCurry
- 
                      1.5 kgSipuli, tuore
- 
                      4 kgVesi
- 
                      10 kgPossulastu, lihaa 88%
- 
                      0.35 kgMaissitärkkelys
- 
                      1 kgVesi
- 
                      1 kgRuokakerma 15% esim. Valio
- 
                      0.05 kgLihaliemijauhe (55%)
- 
                      0.1 kgSiirappi
- 
                      0.05 kgRuokasuola, jodioitu
- 
                      0.025 kgValkosipulijauhe
- 
                      0.1 kgPersilja, hienonnettu
Valmistusohje
- Freesaa sipuli ja curry padassa. Lisää vesi ja hauduta hetki.
- Kuumenna liha vakuumipussissa höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 20 min.
- Lisää pataan suurus ja hauduta noin 5-10 min.
- Lisää loput aineet ja lihat. Kuumenna. Lisää persiljasilppua.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    6.4 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    1.6 g
                  
                
                      Kuitua
                    
                    
                      3.8 g
                    
                  
                    Suolaa
                  
                  
                    0.8 g
                  
                 
                                                          