Italian soijarouhekiusaus

Sydänmerkki



Ainekset

0.2 kg
Rypsiöljy
0.05 kg
Grillaus- ja yleismauste (43,4%)
0.1 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
1 kg
Sipuli, tuore
0.5 kg
Soijarouhe, tumma
1.5 kg
Vesi
0.5 kg
Tomaattipyre
10 kg
Perunasuikale/-viipale
7.5 kg
Suikalejuurekset (porkkana, selleri, purjo, palsternakka)
3 kg
Aurinkokuivattu tomaatti, valkosip. öljyssä
Liemi
6 kg
Ruokakerma 15% esim. Valio (L,G)
2 kg
Vesi
0.1 kg
Maissitärkkelys
0.03 kg
Herbamare (94%)
0.03 kg
Timjami
0.1 kg
Persilja, hienonnettu

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvisliemijauhe ja mauste sekä sipulisilppu. Kuullota hetki.
  2. Lisää pannulle soijarouhe ja sekoita niin, että soija imee itseensä öljyn ja maut. Lisää vesi pienissä erissä samalla hämmentäen. 
  3. Pienennä aurinkokuivattuja tomaatteja ja laita peruna- ja juuressuikaleiden kanssa voideltuun GN-vuokaan. Sekoita joukkoon soijarouhemassa.
  4. Hienonna persilja oikein hienoksi. Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Sekoita.
  5. Kypsennä höyrypaistossa 160 C-ast. n. 60 min. Varaa aikaa vetäytymiseen n. 30 min.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta