Italian soijarouhekiusaus
Ainekset
-
0.2 kgRypsiöljy
-
0.05 kgGrillaus- ja yleismauste (43,4%)
-
0.1 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
1 kgSipuli, tuore
-
0.5 kgSoijarouhe, tumma
-
1.5 kgVesi
-
0.5 kgTomaattipyre
-
10 kgPerunasuikale/-viipale
-
7.5 kgSuikalejuurekset (porkkana, selleri, purjo, palsternakka)
-
3 kgAurinkokuivattu tomaatti, valkosip. öljyssä
-
6 kgRuokakerma 15% esim. Valio (L,G)
-
2 kgVesi
-
0.1 kgMaissitärkkelys
-
0.03 kgHerbamare (94%)
-
0.03 kgTimjami
-
0.1 kgPersilja, hienonnettu
Liemi
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvisliemijauhe ja mauste sekä sipulisilppu. Kuullota hetki.
- Lisää pannulle soijarouhe ja sekoita niin, että soija imee itseensä öljyn ja maut. Lisää vesi pienissä erissä samalla hämmentäen.
- Pienennä aurinkokuivattuja tomaatteja ja laita peruna- ja juuressuikaleiden kanssa voideltuun GN-vuokaan. Sekoita joukkoon soijarouhemassa.
- Hienonna persilja oikein hienoksi. Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Sekoita.
- Kypsennä höyrypaistossa 160 C-ast. n. 60 min. Varaa aikaa vetäytymiseen n. 30 min.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
