Puolukkainen possupata
Ainekset
-
10 kgPossulastu, lihaa 88%
-
1 kgSipuli, tuore
-
0.1 kgRypsiöljy
-
4 kgVesi
-
1.5 kgPuolukka, pakaste
-
1 kgRuokakerma 15% esim. Valio
-
0.083 kgSoijakastike (esim. Soya King)
-
0.15 kgLihafondi, tumma
-
0.025 kgPippurisekoitus, suolaton
-
0.03 kgRuokasuola, jodioitu
-
0.02 kgKastikkeenruskistaja esim. Ekströms
-
0.3 kgMaissitärkkelys
-
1 kgVesi
Suuruste
Valmistusohje
- Freesaa sipuli. Mittaa vesi pataan, lisää sipuli ja liha. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hetki.
- Lisää suurusteen ainekset. Hauduta 5-10 min.
- Lisää puolukat, ruokakerma, soijakastike, fondi ja pippuri.
- Kiehauta ja tarkista maku.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
