Puolukkainen possupata

Sydänmerkki



Ainekset

10 kg
Possulastu, lihaa 88%
1 kg
Sipuli, tuore
0.1 kg
Rypsiöljy
4 kg
Vesi
1.5 kg
Puolukka, pakaste
1 kg
Ruokakerma 15% esim. Valio
0.083 kg
Soijakastike (esim. Soya King)
0.15 kg
Lihafondi, tumma
0.025 kg
Pippurisekoitus, suolaton
0.03 kg
Ruokasuola, jodioitu
0.02 kg
Kastikkeenruskistaja esim. Ekströms
Suuruste
0.3 kg
Maissitärkkelys
1 kg
Vesi

Valmistusohje

  1. Freesaa sipuli. Mittaa vesi pataan, lisää sipuli ja liha. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hetki.
  2. Lisää suurusteen ainekset. Hauduta 5-10 min.
  3. Lisää puolukat, ruokakerma, soijakastike, fondi ja pippuri.
  4. Kiehauta ja tarkista maku.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta