Lohipastavuoka
Ainekset
-
4 kgTorino Täysjyvä Lasagne Piccolo
-
8 kgKirjolohikuutio tai -suikale, pakaste
-
1 kgSipuli, tuore
-
1 kgPurjosipuli
-
12 kgVesi
-
5 kgRuokakerma 15%, esim. Valio
-
0.4 kgMaissitärkkelys
-
0.2 kgTilli, hienonnettu
-
0.3 kgSitruunatiiviste 100%
-
0.2 kgRuokasuola, jodioitu
-
0.03 kgKurkuma
-
0.015 kgMustapippurijauhe
Valmistusohje
- Laita GN-vuokiin ruuanlaittopaperi. Hauduta sipulisilppua ilman rasvaa.
- Mittaa raaka pasta, sipulisilppu ja pienennetty purjo sekä kalakuutiot vuokiin. Sekoita ainekset keskenään.
- Sekoita maissitärkkelys kylmään vesi-ruokakermaseokseen. Lisää mausteet.
- Kaada liemi vuokiin (3,6 kg / GN 1/1). Paisa 160 C-asteessa höyrypaistossa 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä n. 30 min.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
