Lohipastavuoka

Sydänmerkki



Ainekset

4 kg
Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo
8 kg
Kirjolohikuutio tai -suikale, pakaste
1 kg
Sipuli, tuore
1 kg
Purjosipuli
12 kg
Vesi
5 kg
Ruokakerma 15%, esim. Valio
0.4 kg
Maissitärkkelys
0.2 kg
Tilli, hienonnettu
0.3 kg
Sitruunatiiviste 100%
0.2 kg
Ruokasuola, jodioitu
0.03 kg
Kurkuma
0.015 kg
Mustapippurijauhe

Valmistusohje

  1. Laita GN-vuokiin ruuanlaittopaperi. Hauduta sipulisilppua ilman rasvaa.
  2. Mittaa raaka pasta, sipulisilppu ja pienennetty purjo sekä kalakuutiot vuokiin. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Sekoita maissitärkkelys kylmään vesi-ruokakermaseokseen. Lisää mausteet.
  4. Kaada liemi vuokiin (3,6 kg / GN 1/1). Paisa 160 C-asteessa höyrypaistossa 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä n. 30 min.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta