Quorn-perunavuoka
Ainekset
-
1.5 kgQuorn-kuutio (sieniproteiini)
-
0.04 kgRypsiöljy
-
2.5 kgPerunaviipale, kypsä
-
0.6 kgPorkkanaviipale
-
0.2 kgSipuli, tuore
-
0.1 kgPurjo, pakaste
-
1.6 kgVesi
-
0.05 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.004 kgMustapippurijauhe
-
0.004 kgMaustepippurijauhe
-
0.01 kgPaprikajauhe
-
0.004 kgKirveli
-
0.04 kgPersilja, hienonnettu
Liemi
Pinnalle
Valmistusohje
- Pienennä Quorn-palat halkaisemalla ohuemmiksi ja freesaa pannulla.
- Silppua purjokiekot ja sipuli pieneksi. Laita kerroksittain vuokaan.
- Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan.
- Kypsennä 160 C-ast. höyrypaistossa n. 50 min (GN 1/1). Pienempi vuoka vähemmän aikaa. Lopussa tarvittaessa kiertoilmapaisto, että pinta saa väriä.
- Anna vetäytyä 15 min. Lisää persiljasilppua päälle.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
