Quorn-perunavuoka

Sydänmerkki



Ainekset

1.5 kg
Quorn-kuutio (sieniproteiini)
0.04 kg
Rypsiöljy
2.5 kg
Perunaviipale, kypsä
0.6 kg
Porkkanaviipale
0.2 kg
Sipuli, tuore
0.1 kg
Purjo, pakaste
Liemi
1.6 kg
Vesi
0.05 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
0.004 kg
Mustapippurijauhe
0.004 kg
Maustepippurijauhe
0.01 kg
Paprikajauhe
0.004 kg
Kirveli
Pinnalle
0.04 kg
Persilja, hienonnettu

Valmistusohje

  1. Pienennä Quorn-palat halkaisemalla ohuemmiksi ja freesaa pannulla.
  2. Silppua purjokiekot ja sipuli pieneksi. Laita kerroksittain vuokaan.
  3. Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan.
  4. Kypsennä 160 C-ast. höyrypaistossa n. 50 min (GN 1/1). Pienempi vuoka vähemmän aikaa. Lopussa tarvittaessa kiertoilmapaisto, että pinta saa väriä.
  5. Anna vetäytyä 15 min. Lisää persiljasilppua päälle.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta