Linssi-juureskiusaus

Sydänmerkki



Ainekset

0.2 kg
Linssi vihreä/ruskea
0.3 kg
Vesi
1.2 kg
Perunasuikale/-viipale
0.7 kg
Juuressuikale
0.1 kg
Sipuli, tuore
0.015 kg
Maissitärkkelys
0.005 kg
Ruokasuola, jodioitu
0.005 kg
Herbamare (94%)
0.003 kg
Timjami
0.018 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
0.8 kg
Alpro Soya 15% soijakerma

Valmistusohje

  1. Keitä linssit höyrykeitossa n. 8-12 min. Valuta.
  2. Kypsennä sipulisilppua ja juuressuikaleita höyrykeitossa n. 10 min.
  3. Sekoita maissitärkkelys ja mausteet perunasuikaleihin. Lisää juurekset ja linssit, sekoita.
  4. Lisää soijakerma, sekoita kevyesti.
  5. Kypsennä höyrypaistossa 180 C-ast. 60 min. Varaa aikaa vetäytymiseen n. 30 min.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta