Linssi-juureskiusaus
Ainekset
-
0.2 kgLinssi vihreä/ruskea
-
0.3 kgVesi
-
1.2 kgPerunasuikale/-viipale
-
0.7 kgJuuressuikale
-
0.1 kgSipuli, tuore
-
0.015 kgMaissitärkkelys
-
0.005 kgRuokasuola, jodioitu
-
0.005 kgHerbamare (94%)
-
0.003 kgTimjami
-
0.018 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.8 kgAlpro Soya 15% soijakerma
Valmistusohje
- Keitä linssit höyrykeitossa n. 8-12 min. Valuta.
- Kypsennä sipulisilppua ja juuressuikaleita höyrykeitossa n. 10 min.
- Sekoita maissitärkkelys ja mausteet perunasuikaleihin. Lisää juurekset ja linssit, sekoita.
- Lisää soijakerma, sekoita kevyesti.
- Kypsennä höyrypaistossa 180 C-ast. 60 min. Varaa aikaa vetäytymiseen n. 30 min.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.7 g
