Ylikypsä porsaanposki tummassa kastikkeessa

Sydänmerkki



Ainekset

4 kg
Porsaanposki
1.5 kg
Juurisellerikuutio
0.2 kg
Hillosipuli
Liemi
3 kg
Vesi
0.1 kg
Lihafondi tumma
0.1 kg
Valkosipuli kuorittu
0.06 kg
Merisuola
0.03 kg
Rosmariini kuivattu
0.02 kg
Timjami
0.02 kg
Maustepippuri

Valmistusohje

1. Poista porsaanposkista tarvittaessa ylimääräiset kalvot.
2. Hauduta porsaanposkia ylikypsäksi uunissa veden, juurisellerin, hillosipulin ja kuivamausteiden kanssa 100- asteessa 5 tuntia. 
3. Kun posket ovat täysin kypsiä irtoaa liha helposti esimerkiksi haarukalla vedettäessä.
4. Ota talteen haudutusliemi, voit valmitstaa siihen kastikkeen. 
5. Kuumenna liemi esimerkiksi kattilassa, lisää lihafondi ja sekoita hyvin. 
6. Anna pulpahtaa. Kuumenna porsaanposket ja juurekset uunissa 150-asteessa 10 minuutin ajan ja kaada kastike poskien päälle. Tarjoile esimerkiksi haudutetun kaalin ja perunamuusin kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta