Ylikypsä porsaanposki tummassa kastikkeessa
Ainekset
-
4 kgPorsaanposki
-
1.5 kgJuurisellerikuutio
-
0.2 kgHillosipuli
-
3 kgVesi
-
0.1 kgLihafondi tumma
-
0.1 kgValkosipuli kuorittu
-
0.06 kgMerisuola
-
0.03 kgRosmariini kuivattu
-
0.02 kgTimjami
-
0.02 kgMaustepippuri
Liemi
Valmistusohje
1. Poista porsaanposkista tarvittaessa ylimääräiset kalvot.
2. Hauduta porsaanposkia ylikypsäksi uunissa veden, juurisellerin, hillosipulin ja kuivamausteiden kanssa 100- asteessa 5 tuntia.
3. Kun posket ovat täysin kypsiä irtoaa liha helposti esimerkiksi haarukalla vedettäessä.
4. Ota talteen haudutusliemi, voit valmitstaa siihen kastikkeen.
5. Kuumenna liemi esimerkiksi kattilassa, lisää lihafondi ja sekoita hyvin.
6. Anna pulpahtaa. Kuumenna porsaanposket ja juurekset uunissa 150-asteessa 10 minuutin ajan ja kaada kastike poskien päälle. Tarjoile esimerkiksi haudutetun kaalin ja perunamuusin kanssa.
2. Hauduta porsaanposkia ylikypsäksi uunissa veden, juurisellerin, hillosipulin ja kuivamausteiden kanssa 100- asteessa 5 tuntia.
3. Kun posket ovat täysin kypsiä irtoaa liha helposti esimerkiksi haarukalla vedettäessä.
4. Ota talteen haudutusliemi, voit valmitstaa siihen kastikkeen.
5. Kuumenna liemi esimerkiksi kattilassa, lisää lihafondi ja sekoita hyvin.
6. Anna pulpahtaa. Kuumenna porsaanposket ja juurekset uunissa 150-asteessa 10 minuutin ajan ja kaada kastike poskien päälle. Tarjoile esimerkiksi haudutetun kaalin ja perunamuusin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.9 g