Tillinen härkiskastike
Ainekset
-
0.1 kgSipuli, tuore
-
0.03 kgRypsiöljy
-
0.6 kgHärkis-härkäpapuvalmiste original, kypsä
-
0.01 kgValkosipulimurska, säilyke
-
0.001 kgMustapippurijauhe
-
0.4 kgRuokakerma 15%, esim. Valio
-
0.03 kgVäkiviinaetikka
-
0.01 kgSokeri
-
0.7 kgVesi
-
0.01 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.015 kgMaissitärkkelys
-
0.02 kgTilli, hienonnettu
Suuruste
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Hauduta sipulisilppua öljytilkassa.
- Pienennä Härkis irtonaiseksi.
- Suurusta kastikepohja, kypsennä n. 5 min.
- Lisää kastikepohjaan Härkis, sipuli ja loput ainekset. Kuumenna.
- Lisää tuore tillisilppu viimeiseksi.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.9 g
