Tillinen härkiskastike

Sydänmerkki



Ainekset

0.1 kg
Sipuli, tuore
0.03 kg
Rypsiöljy
0.6 kg
Härkis-härkäpapuvalmiste original, kypsä
0.01 kg
Valkosipulimurska, säilyke
0.001 kg
Mustapippurijauhe
0.4 kg
Ruokakerma 15%, esim. Valio
0.03 kg
Väkiviinaetikka
0.01 kg
Sokeri
Suuruste
0.7 kg
Vesi
0.01 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
0.015 kg
Maissitärkkelys
Viimeistelyyn
0.02 kg
Tilli, hienonnettu

Valmistusohje

  1. Hauduta sipulisilppua öljytilkassa.
  2. Pienennä Härkis irtonaiseksi.
  3. Suurusta kastikepohja, kypsennä n. 5 min.
  4. Lisää kastikepohjaan Härkis, sipuli ja loput ainekset. Kuumenna.
  5. Lisää tuore tillisilppu viimeiseksi.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta