Thaibasilika maustettua härkää
Ainekset
-
3.8 kgNaudanpaistipala
-
0.85 kgSipuliviipale
-
0.25 kgRypsiöljy
-
2.5 kgvesi
-
0.42 kgSweet chili kastike
-
0.17 kgThaibasilika
-
0.13 kgValkosipulimurska
-
0.045 kgPunaviinietikka
-
0.035 kgLihaliemijauhe vähäsuolainen
-
0.038 kgMerisuola
-
0.008 kgMustapippurirouhe
-
0.04 kgVaalea pikasuuruste Maizena
Paistamiseen
Liemi
Liemi
Suuruste
Valmistusohje
1. Paista naudanpaistipaloja ja sipuleita ruskeiksi kippipannulla tai stimmissä rypsiöljyssä.
2. Lisää kaikki liemiainekset ja hauduta liha miedolla lämmöllä oikein mureaksi vähintään 2 tunnin ajan, lisää vettä tarvittaessa.
3. Lisää maizena pieneen määrään vettä ja lisää suuruste ohuena nauhana kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Kiehauta.
4. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen ja lämpimien kasvisten kanssa.
2. Lisää kaikki liemiainekset ja hauduta liha miedolla lämmöllä oikein mureaksi vähintään 2 tunnin ajan, lisää vettä tarvittaessa.
3. Lisää maizena pieneen määrään vettä ja lisää suuruste ohuena nauhana kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Kiehauta.
4. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen ja lämpimien kasvisten kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
0.4 g
Suolaa
0.6 g