Stroganoff

Sydänmerkki



Ainekset

10 kg
Nauta E-kuutio, kypsä
1 kg
Sipuli, tuore
5 kg
Vesi
0.07 kg
Lihaliemijauhe (55%)
1 kg
Vesi
0.3 kg
Maissitärkkelys
1 kg
Maustekurkkukuutio
0.03 kg
Paprikajauhe
0.025 kg
Maustepippurijauhe
0.4 kg
Tomaattiketsuppi
0.1 kg
Lihafondi, tumma

Valmistusohje

  1. Kuumenna liha (vakuumipussissa) höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 20 min.
  2. Hauduta sipulisilppua pannulla ilman rasvaa.
  3. Suurusta kastikepohja, hauduta kypsäksi 5-10 min.
  4. Lisää kuumennetty liha ja mausteet (fondi aivan loppuvaiheessa). Kuumenna vielä ja tarkista maku.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta