Stroganoff
Ainekset
-
10 kgNauta E-kuutio, kypsä
-
1 kgSipuli, tuore
-
5 kgVesi
-
0.07 kgLihaliemijauhe (55%)
-
1 kgVesi
-
0.3 kgMaissitärkkelys
-
1 kgMaustekurkkukuutio
-
0.03 kgPaprikajauhe
-
0.025 kgMaustepippurijauhe
-
0.4 kgTomaattiketsuppi
-
0.1 kgLihafondi, tumma
Valmistusohje
- Kuumenna liha (vakuumipussissa) höyrykeitossa 90 C-asteessa noin 20 min.
- Hauduta sipulisilppua pannulla ilman rasvaa.
- Suurusta kastikepohja, hauduta kypsäksi 5-10 min.
- Lisää kuumennetty liha ja mausteet (fondi aivan loppuvaiheessa). Kuumenna vielä ja tarkista maku.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
