Sieni-härkiskastike
Ainekset
-
0.2 kgSuppilovahvero/kanttarelli, keitetty
-
0.1 kgSipuli, tuore
-
0.03 kgRypsiöljy
-
0.5 kgHärkis-härkäpapuvalmiste Original, kypsä
-
0.7 kgVesi
-
0.012 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.01 kgMaissitärkkelys
-
0.001 kgKirveli
-
0.01 kgValkosipulimurska, säilyke
-
0.001 kgMustapippurijauhe
-
0.3 kgAlpro Soya 15% soijakerma
-
0.005 kgPersilja, hienonnettu
Valmistusohje
- Pienennä sienet.
- Hauduta sipulisilppua öljytilkassa. Pienennä härkis irtonaiseksi.
- Kuumenna vesi (jätä osa suurukseen) ja lisää liemijauhe.
- Suurusta ja kypsennä n. 5 min.
- Lisää mausteet ja soijakerma, kuumenna.
- Lisää viimeiseksi persiljasilppu.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.9 g
