Sieni-härkiskastike

Sydänmerkki



Ainekset

0.2 kg
Suppilovahvero/kanttarelli, keitetty
0.1 kg
Sipuli, tuore
0.03 kg
Rypsiöljy
0.5 kg
Härkis-härkäpapuvalmiste Original, kypsä
0.7 kg
Vesi
0.012 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
0.01 kg
Maissitärkkelys
0.001 kg
Kirveli
0.01 kg
Valkosipulimurska, säilyke
0.001 kg
Mustapippurijauhe
0.3 kg
Alpro Soya 15% soijakerma
0.005 kg
Persilja, hienonnettu

Valmistusohje

  1. Pienennä sienet.
  2. Hauduta sipulisilppua öljytilkassa. Pienennä härkis irtonaiseksi.
  3. Kuumenna vesi (jätä osa suurukseen) ja lisää liemijauhe.
  4. Suurusta ja kypsennä n. 5 min.
  5. Lisää mausteet ja soijakerma, kuumenna.
  6. Lisää viimeiseksi persiljasilppu.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
7.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta