Punajuurikvinoa
Ainekset
-
3.4 kgKvinoa
-
6.2 kgVesi
-
0.6 kgPunajuurimehu
-
0.3 kgMerisuola
-
0.8 kgEtikkapunajuurikuutio
-
0.1 kgLehtipersilja
Koristeluun
Valmistusohje
1. Huuhdo kvinoa. Keitä kvinoaa suolalla ja punajuurimehulla maustetussa vedessä noin 15 minuuttia.
2. Valuta kvinoa ja lisää punajuuret kvinoan sekaan.
3. Siirrä tarjoiluastiaan ja koristele hienonnetulla lehtipersiljalla.
2. Valuta kvinoa ja lisää punajuuret kvinoan sekaan.
3. Siirrä tarjoiluastiaan ja koristele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
2.6 g
Suolaa
0.3 g