Punajuuri-ohrapaistos

Sydänmerkki



Ainekset

2.15 kg
Punajuuri lohko
0.09 kg
Rypsiöljy
0.01 kg
Timjami
0.02 kg
Mustapippurirouhe
0.1 kg
Hunaja juokseva
2 kg
Täysjyväohra
2 kg
vesi
0.15 kg
Merisuola
0.25 kg
Creme fraiche laktoositon kevyt

Valmistusohje

  1. Levitä punajuuret, rypsiöljy, timjami, mustapippuri ja hunaja gn-astiaan. Paahda uunissa 170 asteessa noin 50 minuuttia kunnes punajuuret ovat aivan kypsiä.
  2. Mittaa gn-vuokaan täysjyväohra, vesi ja suola. Keitä täysjyväohra höyrykeittotoiminnolla noin 8 minuuttia, kunnes ohra on täysin kypsää.
  3. Yhdistä paahdetut punajuuret, creme fraiche sekä ohra ja sekoita hyvin. Paahda paistosta uunissa 175 asteessa uunissa 5 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi liharuokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
4.7 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta