Possucurry
Ainekset
-
4.7 kgPorsaansuikale vähärasvainen (max 10%)
-
0.6 kgVarsiselleri hienonnettu
-
0.08 kgRypsiöljy
-
0.15 kgCurrytahna
-
0.03 kgkorianterinsiemen
-
0.02 kgSinapinsiemen
-
0.013 kgMustapippurirouhe
-
0.12 kgChili hienonnettu
-
0.01 kgMerisuola
-
0.8 kgvesi
-
0.12 kgValkosipulimurska
-
0.12 kgHillosipuli
-
1.4 kgKookosmaito 7%
-
0.1 kgVesi
-
0.06 kgMaissijauho
-
0.1 kgKorianteri tuore
-
0.01 kgVuokaemulsio
Suuruste
Koristeluun
Lisäksi
Valmistusohje
- Voitele gn-astiat vuokaspraylla. Levitä porsaan suikaleet gn-astioihin. Paahda porsaat uunissa yhdistelmätoiminnolla 175 asteessa 20 minuuttia. Ota talteen porsaista irronnut liemi.
- Paista varsisellereitä rypsiöljyssä kunnes ne saavat vähän väriä. Lisää currytahna, kuivamausteet, vesi, valkosipuli, hillosipulit ja kookosmaito. Yhdistä kastikkeeseen paahdetut porsaan suikaleet ja paistinliemi. Suurusta kastike pienellä määrällä maissijauhoja ja vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.
- Viimeistele possucurry korianterilla. Tarjoa currykastike täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.9 g