Pinaattinen munakastike

Sydänmerkki



Ainekset

2 kg
Kananmuna, kuoreton
0.5 kg
Sipuli, tuore
5 kg
Maitojuoma, laktoositon, rasvaa 1,5 g
0.2 kg
Maissitärkkelys
0.4 kg
Apetit Hienonnettu pinaatti paloina
0.05 kg
Ruokasuola jodioitu

Valmistusohje

  1. Rouhi keitetyt munat.
  2. Hauduta sipulisilppua pannulla ilman rasvaa. 
  3. Kuumenna maito lähes kiehuvaks (jätä osa maitoa suurukseen).
  4. Suurusta maissitärkkelyssuurusteella, kypsennä n. 5 min.
  5. Lisää munarouhe ja pinaatti. Kuumenna hyvin.
  6. Mausta suolalla. 


Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta