Naudanliha-paprikahöystö
Ainekset
-
10 kgNauta E-suikale, kypsä
-
1 kgSipuli, tuore
-
5 kgVesi
-
0.3 kgMaissitärkkelys
-
0.1 kgLihaliemijauhe (55%)
-
1 kgPaprika, pakaste
-
1 kgPurjo, pakaste
-
0.02 kgSoijakastike esim. Soy King
-
0.01 kgMaustepippurijauhe
-
0.03 kgPaprikajauhe
-
0.015 kgKastikkeenruskistaja esim. Ekströms
-
0.1 kgLihafondi, tumma
-
0.01 kgValkosipulimurska, säilyke
Valmistusohje
- Hauduta sipulisilppu pannulla ilman rasvaa.
- Suurusta kastikepohja ja hauduta 5-10 min. Lisää kasvikset (purjokiekot pienennettyinä) ja hauduta hetki.
- Kuumenna liha pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi lihaneste ja käytä kastikepohjaan.
- Lisää lihat ja loput mausteet kastikkeeseen (Fondi loppuvaiheessa) ja kuumenna vielä. Tarkista maku.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
