Naudanliha-paprikahöystö

Sydänmerkki



Ainekset

10 kg
Nauta E-suikale, kypsä
1 kg
Sipuli, tuore
5 kg
Vesi
0.3 kg
Maissitärkkelys
0.1 kg
Lihaliemijauhe (55%)
1 kg
Paprika, pakaste
1 kg
Purjo, pakaste
0.02 kg
Soijakastike esim. Soy King
0.01 kg
Maustepippurijauhe
0.03 kg
Paprikajauhe
0.015 kg
Kastikkeenruskistaja esim. Ekströms
0.1 kg
Lihafondi, tumma
0.01 kg
Valkosipulimurska, säilyke

Valmistusohje

  1. Hauduta sipulisilppu pannulla ilman rasvaa. 
  2. Suurusta kastikepohja ja hauduta 5-10 min. Lisää kasvikset (purjokiekot pienennettyinä) ja hauduta hetki.
  3. Kuumenna liha pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi lihaneste ja käytä kastikepohjaan.
  4. Lisää lihat ja loput mausteet kastikkeeseen (Fondi loppuvaiheessa) ja kuumenna vielä. Tarkista maku.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Kuitua
3.8 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta