Mifubolognese

Sydänmerkki



Ainekset

0.5 kg
Mifu-jauhis Original, Valio
0.1 kg
Sipuli, tuore
0.01 kg
Rypsiöjy
0.6 kg
Tomaattimurska
0.008 kg
Kasvisliemijauhe (55%)
0.008 kg
Valkosipulimurska, säilyke
0.001 kg
Mustapippurijauhe
0.002 kg
Oregano, kuivattu
0.001 kg
Basilika, kuivattu
0.01 kg
Persilja
Suuruste
0.02 kg
Maissitärkkelys
0.6 kg
Vesi

Valmistusohje

  1. Varaa Mifu-jauhis. Hauduta sipulisilppua öljytilkassa.
  2. Lisää joukkoon tomaattimurska ja liemijauhe. Kuumenna.
  3. Lisää suurus ja hauduta 5-10 min. 
  4. Lisää Mifu-jauhis ja mausta kastike. Kuumeanna.
  5. Lisää hieno persiljasilppu valmiiseen kastikkeeseen.
Muunnos: kastikkeeseen sopii lisätä pomodoro rosso-kasvissekoitusta 40 g/annos.

Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta