Mifubolognese
Ainekset
-
0.5 kgMifu-jauhis Original, Valio
-
0.1 kgSipuli, tuore
-
0.01 kgRypsiöjy
-
0.6 kgTomaattimurska
-
0.008 kgKasvisliemijauhe (55%)
-
0.008 kgValkosipulimurska, säilyke
-
0.001 kgMustapippurijauhe
-
0.002 kgOregano, kuivattu
-
0.001 kgBasilika, kuivattu
-
0.01 kgPersilja
-
0.02 kgMaissitärkkelys
-
0.6 kgVesi
Suuruste
Valmistusohje
- Varaa Mifu-jauhis. Hauduta sipulisilppua öljytilkassa.
- Lisää joukkoon tomaattimurska ja liemijauhe. Kuumenna.
- Lisää suurus ja hauduta 5-10 min.
- Lisää Mifu-jauhis ja mausta kastike. Kuumeanna.
- Lisää hieno persiljasilppu valmiiseen kastikkeeseen.
Ohje: Liisa Söderlund, Maskun neurologinen kuntoutuskeskus
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.8 g
