Marokkolainen kasvispata
Ainekset
-
1 kgMunakoisoviipale
-
1 kgPorkkanalohko
-
1 kgPunasipuliviipale
-
1 kgPaprikasekoitus
-
1 kgKesäkurpitsaviipale
-
1 kgTomaattilohko
-
0.9 kgKikhernesäilyke
-
0.2 kgRypsiöljy
-
0.02 kgkorianterinsiemen
-
0.02 kgPaprikajauhe
-
0.02 kgMustapippuri jauhettu
-
0.02 kgMaustepippuri jauhettu
-
0.01 kgKardemumma
-
0.02 kgInkivääri jauhettu
-
0.02 kgMuskottipähkinä jauhettu
-
0.02 kgKurkuma jauhettu
-
0.01 kgNeilikka jauhettu
-
0.02 kgCayannepippuri jauhettu
-
0.07 kgMerisuola
-
1 kgPerunalohko
-
3 kgVesi
-
0.09 kgVaalea pikasuuruste Maizena
Paistamiseen
Lisäksi
Suuruste
Valmistusohje
1. Paista kasviksia kippipannussa tai stimmissä rypsiöljyssä kauniin ruskeiksi.
2. Lisää mausteet ja kuullota hetki.
3. Lisää peruna ja vesi. Hauduta perunat ja muut kasvikset kypsäksi.
4. Sekoita Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta liemi.
5. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
2. Lisää mausteet ja kuullota hetki.
3. Lisää peruna ja vesi. Hauduta perunat ja muut kasvikset kypsäksi.
4. Sekoita Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta liemi.
5. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.6 g