Linssibolognese

Sydänmerkki



Ainekset

1 kg
Sipuli hienonnettu
1 kg
Juurisellerikuutio
0.95 kg
Porkkanakuutio
0.5 kg
Varsiselleri viipale
0.08 kg
Rypsiöljy
0.9 kg
Valkoviini alkoholiton
1.5 kg
Tomaattimurska
0.08 kg
Valkosipulimurska
0.057 kg
Merisuola
0.05 kg
Timjami tuore
0.05 kg
Sokeri
0.011 kg
Mustapippurirouhe
2 kg
Linssi säilyke ilman nestettä
Koristeluun
0.05 kg
Oliiviöljy
0.01 kg
Basilika hienonnettu tuore

Valmistusohje

  1. Kuullota sipulia, sellereitä ja porkkanoita rypsiöljyssä kattilassa sen aikaa, että ne saavat vähän väriä. Lisää sekaan viini.
  2. Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska, valkosipuli ja kuivamausteet. Keitä kastiketta 1 tunti miedolla lämmöllä.
  3. Lisää kastikkeen sekaan kypsät linssit ilman nestettä ja anna kiehua vielä hetki.
  4. Viimeistele bolognesekastike oliiviöljyllä ja basilikalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
4.2 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta