Karjalanpaisti

Sydänmerkki



Ainekset

3 kg
Atria karjalanpaisti sous vide
1 kg
sipuli lohko
1 kg
Porkkana lohko
1 kg
Lanttu lohko
0.045 kg
Merisuola
0.02 kg
Maustepippuri
0.015 kg
Laakerinlehti
2 kg
Vesi
Viimeistelyyn
0.05 kg
Lehtipersilja

Valmistusohje

  1. Yhdistä ainekset vettä ja persiljaa lukuunottamatta gn-astiaan.
  2. Keitä vesi ja kaada vuokaan. Kypsennä noin puolen tunnin ajan 170 asteessa, jotta juurekset kypsyvät.
  3. Leikkaa lehtipersilja hienoksi silpuksi. Viimeistele karjalanpaisti persiljalla. Tarjoa paistin kanssa esimerkiksi keitettyjä perunoita.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Kuitua
0.9 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta