Karjalanpaisti
Ainekset
-
3 kgAtria karjalanpaisti sous vide
-
1 kgsipuli lohko
-
1 kgPorkkana lohko
-
1 kgLanttu lohko
-
0.045 kgMerisuola
-
0.02 kgMaustepippuri
-
0.015 kgLaakerinlehti
-
2 kgVesi
-
0.05 kgLehtipersilja
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Yhdistä ainekset vettä ja persiljaa lukuunottamatta gn-astiaan.
- Keitä vesi ja kaada vuokaan. Kypsennä noin puolen tunnin ajan 170 asteessa, jotta juurekset kypsyvät.
- Leikkaa lehtipersilja hienoksi silpuksi. Viimeistele karjalanpaisti persiljalla. Tarjoa paistin kanssa esimerkiksi keitettyjä perunoita.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Kuitua
0.9 g
Suolaa
0.8 g