Kanaa tomaattikastikkeessa
Ainekset
-
3.9 kgBroilerin paistileike
-
0.1 kgRypsiöljy
-
0.65 kgPorkkana kuutio
-
0.65 kgSipuli viipale
-
0.32 kgpaprika punainen viipale
-
0.05 kgValkosipulimurska
-
1.3 kgTomaattimurska
-
0.085 kgPunaviinietikka
-
0.75 kgKanaliemi (kanoista irronnut liemi)
-
0.01 kgMustapippurirouhe
-
0.03 kgSokeri
-
0.02 kgTimjami tuore
-
0.02 kgRosmariini kuivattu
-
0.047 kgMerisuola
-
0.005 kgBasilika kuivattu
-
0.04 kgMaissijauho ( + vettä)
-
Rypsiöljy tai vuokaspray
Voiteluun
Valmistusohje
- Voitele kypsennysastiat kevyesti vuokasprayllä tai öljyllä. Kypsennä broilerinpaistipalat uunissa 130 asteessa noin 1 tunnin ajan, kunnes liha on kypsää. Säästä lihoista tullut liemi myöhempää käyttöä varten.
- Kuumenna öljy kattilassa, kuullota kasviksia muutamia minuutteja.
- Lisää tomaattimurska, punaviinietikka, kanoista syntynyt kanaliemi ja mausteet.
- Sekoita maissijauho pieneen määrään vettä ja lisää suuruste kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
1.1 g
Suolaa
0 g