Kanaa intialaisittain
Ainekset
-
3.65 kgAtria miedosti suolattu broilerin fileesuikale
-
0.85 kgPorkkana lohko
-
0.12 kgRypsiöljy
-
0.075 kgseesaminsiemenöljy
-
0.039 kgMerisuola
-
0.03 kgkurkuma
-
0.02 kgkuminansiemen
-
0.015 kgkorianterinsiemen
-
0.01 kgkaneli jauhettu
-
0.7 kgPurjosipuli viipale
-
0.075 kginkivääri raastettu
-
0.05 kgValkosipulimurska
-
0.9 kgvesi
-
1.8 kgTurkkilainen jogurtti 10 % laktoositon
-
0.05 kgKorianteri tuore
Viimeistelyyn
Valmistusohje
- Paahda broileri ja porkkanat uunissa öljytyissä gn-astioissa kypsiksi 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Lisää kattilaan seesaminsiemenöljy, paahda kuivamausteita öljyssä muutamia minuutteja. Lisää mausteiden sekaan purjo, inkivääri ja valkosipuli. Kun kanat ovat paistuneet kypsiksi, lisää kastikkeen sekaan kanoista irronnutta lientä ja vesi.
- Lisää lopuksi kastikkeen sekaan jogurtti ja sekoita kanat kastikkeeseen.
- Viimeistele tuoreella korianterilla.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Kuitua
0.8 g
Suolaa
0.9 g