Kiinalainen härkäpata
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
5.6 kg
Valmistuhävikki 1.6%
Ainekset
-
2.5 kgVesi
-
0.1 kgKylmäsuurusteinen, vaalea kastikepohja
-
0.063 kgKylmäsuurusteinen, ruskea kastike- ja keittopohjapohja
-
0.04 kgVasikanfondi
-
0.04 kgRuskistettu salottisipulifondi
-
0.125 kgPunaviinietikka
-
0.05 kgFariinisokeri
-
0.025 kgSoijakastike, Mushroom
-
1.5 kgAtria Murea Nauta, irtopakaste (7922)
-
0.5 kgPorkkanasuikale, pakaste
-
0.375 kgPaprikasuikale, säilyke
-
0.375 kgPapu, pitkä pakaste
Valmistusohje
- Sekoita vaalea ja ruskea kiylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 minuuttia.
- Lisää vaalea vasikanfondi ja ruskistettu salottisipulifondi.
- Lisää etikka, fariinisokeri ja soijakastike, sekoita.
- Lisää Atria Murea Nauta, irtopakaste ja kasvikset, sekoita ja laita kylmään.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhsitelmäuunin yhdistelmätoiminnolla noin 30minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.2 g
Kuitua
0.4 g
Suolaa
0.7 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen