Porsaan pikkupaistia yrtti-tomaattikastikkeessa
Ainekset
-
2 kgSnellman porsaan pikkupaisti n. 2 kg, sous vide
-
0.03 kgRypsiöljy
-
0.05 kgValkosipuliruohe (IceCool)
-
1.5 kgTomaattimurska
-
0.03 kgTomaattipyree
-
0.012 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.012 kgSokeri
-
0.012 kgBasilika
-
0.007 kgSuola
-
0.007 kgTimjami
-
0.01 kgOregano
-
0.5 kgSuikalevihannes (IceCool)
-
0.085 kgOliiviöljy
Valmistusohje
Yrtti-tomaattikastike ja pikkupaisti
Lisäkeriisin valmistus:
- Ota lihojen kypsennysneste talteen. Leikkaa pikkupaistit 3-4 osaan.
- Kuullota sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, lihan kypsennysneste, maizena sekä mausteet. Hauduta 20 minuuttia.
- Lisää viipaloitu liha ja suikalevihannekset. Kiehauta ja lisää lopuksi oliiviöljy.
Lisäkeriisin valmistus:
- Esilämmitä uuni höyryllä. Laita riisi ja vesi GN-vuokaan. Keitä höyryssä n. 35 min ja anna riisin vetäytyä kannen alla n. 15 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.8 g