Porsaan pikkupaistia yrtti-tomaattikastikkeessa

Snellman Pro



Ainekset

2 kg
Snellman porsaan pikkupaisti n. 2 kg, sous vide
0.03 kg
Rypsiöljy
0.05 kg
Valkosipuliruohe (IceCool)
1.5 kg
Tomaattimurska
0.03 kg
Tomaattipyree
0.012 kg
Mustapippuri, rouhittu
0.012 kg
Sokeri
0.012 kg
Basilika
0.007 kg
Suola
0.007 kg
Timjami
0.01 kg
Oregano
0.5 kg
Suikalevihannes (IceCool)
0.085 kg
Oliiviöljy

Valmistusohje

Yrtti-tomaattikastike ja pikkupaisti
  1. Ota lihojen kypsennysneste talteen. Leikkaa pikkupaistit 3-4 osaan.
  2. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, lihan kypsennysneste, maizena sekä mausteet. Hauduta 20 minuuttia.
  3. Lisää viipaloitu liha ja suikalevihannekset. Kiehauta ja lisää lopuksi oliiviöljy.
Tarjoile esimerkiksi tumman täysjyväriisin ja höyrytettyjen kasvisten kera.

Lisäkeriisin valmistus:
  1. Esilämmitä uuni höyryllä. Laita riisi ja vesi GN-vuokaan. Keitä höyryssä n. 35 min ja anna riisin vetäytyä kannen alla n. 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta