Palapaisti
Ainekset
-
0.2 kgVoi
-
0.23 kgVehnäjauho
-
0.15 kgSipulikuutio (IceCool)
-
0.07 kgTomaattipyree
-
2 kgLihaliemi, vähäsuolainen
-
0.008 kgSuola
-
0.003 kgMaustepippuri
-
2 kgSnellman N0-kuutio, kypsä
-
1.9 kgPeruna, jauhoinen
-
1 kgKurpitsakuutio, pakaste (IceCool)
-
0.35 kgKevytmaito
-
0.25 kgRuoanvalmistuskerma, kasvirasva, 15 %
-
0.02 kgMargariini
-
0.007 kgSuola
Kastike
Perunalisäke
Valmistusohje
Palapaisti
- Sulata voi. Lisää vehnäjauhot ja ruskista.
- Lisää sipulikuutiot ja laske lämpötilaa hieman. Kypsennä sipulia 5-10 minuuttia.
- Lisää tomaattipyree, lihaliemi, ja mausteet. Sekoita kastike tasaiseksi. Kiehauta.
- Lisää lihakuutiot. Kiehauta ja anna kastikkeen hautua 20 minuuttia.
- Höyrytä perunat ja kurpitsat kypsiksi.
- Kiehauta maito, kasvirasvakerma, margariini ja suola.
- Soseuta perunat ja kurpitsat esimerkiksi yleiskoneella. Lisää kiehautettu kermaseos ja sekoita tasaiseksi.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.4 g
Suolaa
0.7 g