Palapaisti

Snellman Pro



Ainekset

Kastike
0.2 kg
Voi
0.23 kg
Vehnäjauho
0.15 kg
Sipulikuutio (IceCool)
0.07 kg
Tomaattipyree
2 kg
Lihaliemi, vähäsuolainen
0.008 kg
Suola
0.003 kg
Maustepippuri
2 kg
Snellman N0-kuutio, kypsä
Perunalisäke
1.9 kg
Peruna, jauhoinen
1 kg
Kurpitsakuutio, pakaste (IceCool)
0.35 kg
Kevytmaito
0.25 kg
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasva, 15 %
0.02 kg
Margariini
0.007 kg
Suola

Valmistusohje

Palapaisti
  1. Sulata voi. Lisää vehnäjauhot ja ruskista.
  2. Lisää sipulikuutiot ja laske lämpötilaa hieman. Kypsennä sipulia 5-10 minuuttia.
  3. Lisää tomaattipyree, lihaliemi, ja mausteet. Sekoita kastike tasaiseksi. Kiehauta.
  4. Lisää lihakuutiot. Kiehauta ja anna kastikkeen hautua 20 minuuttia.
Kurpitsa-perunamuusi
  1. Höyrytä perunat ja kurpitsat kypsiksi.
  2. Kiehauta maito, kasvirasvakerma, margariini ja suola.
  3. Soseuta perunat ja kurpitsat esimerkiksi yleiskoneella. Lisää kiehautettu kermaseos ja sekoita tasaiseksi.
Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.4 g
Suolaa
0.7 g

Muita reseptejä Snellman Prolta