Kassleria sadonkorjuukastikkeessa

Snellman Pro



Ainekset

1.5 kg
Snellman Porsaan kassler halkaistu, kypsä n. 1,5kg
Kastike
0.02 kg
Rypsiöljy
0.1 kg
Sipulikuutio (IceCool)
0.02 kg
Valkosipuliruohe (IceCool)
0.9 kg
Lihaliemi, vähäsuolainen
0.035 kg
Tomaattipyree
0.01 kg
Suola
0.002 kg
Mustapippuri, rouhittu
0.002 kg
Timjami
0.0015 kg
Maustepippuri, jauhettu
0.001 kg
Kastikkeenruskistaja
0.08 kg
Maizena
0.45 kg
Suikalevihannes (IceCool)
Perunalisäke
Sydänmerkki-tuote
3 kg
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Paahdettu kassler:
  1. Ota liha pussista ja kypsennysliemi talteen ja viipaloi halkaistu kassler haluamaasi paksuuteen.
  2. Paahda kassleria 220°C uunissa 20 minuutin ajan.
Sadonkorkuukastike:
  1. Kuullota sipulit öljyssä.
  2. Lisää joukkoon lihaliemi, kypsennysliemi, tomaattipyree, mausteet,  kastikkeenruskistaja ja maissitärkkelys.Kiehauta välillä sekoittaen.
  3. Lisää suikalevihannekset.
Kaada kastike paahdetun lihan päälle ja lämmitä 180°C uunissa 20 minuuttia.
 
Perunamuusi:
1. Lämmitä muusi pakkauksen ohjeen mukaan.
  
Tarjoile esim. hyörytettyjen kasvisten ja kaalisalaatin kera.
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta