Kalapuikkoja ja tartar-kastiketta

Snellman Pro



Ainekset

1500 kg
IceCool kalapuikko, 25 g, MSC
Kastike
0.35 kg
Turkkilianen jugurtti, kevyt (3,5 %)
0.13 kg
Kurkkukuutio, säilyke
0.09 kg
Kananmuna, keitetty
0.05 kg
Purjokuutio (IceCool)
0.025 kg
Sinappi
Perunalisäke
Sydänmerkki-tuote
3 kg
0.02 kg
Tilli
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Kalapuikot
  1. Lado kalapalat GN 65 -vuokaan. Kypsennä 190°C uunissa 20 minuuttia.
Tartar-kastike
  1. Sulata purjokuutiot. Hienonna kananmunat. Yhdistä ainekset. Anna kastikkeen maustua puoli tuntia.
Tilliperunamuusi:
1. Kuumenna muusi pakkauksessaa höyrykeitossa 90 °C 15–20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä muusi tarjoiluvuokaan. Lisää hinonnettu tilli ja sekoita.  

Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin tai majoneesittoman kaalisalaatin kera.

 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta