Kalapuikkoja ja tartar-kastiketta
Ainekset
-
1500 kgIceCool kalapuikko, 25 g, MSC
-
0.35 kgTurkkilianen jugurtti, kevyt (3,5 %)
-
0.13 kgKurkkukuutio, säilyke
-
0.09 kgKananmuna, keitetty
-
0.05 kgPurjokuutio (IceCool)
-
0.025 kgSinappi
-
Sydänmerkki-tuote3 kg
-
0.02 kgTilli
Kastike
Perunalisäke
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Kalapuikot
1. Kuumenna muusi pakkauksessaa höyrykeitossa 90 °C 15–20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä muusi tarjoiluvuokaan. Lisää hinonnettu tilli ja sekoita.
Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin tai majoneesittoman kaalisalaatin kera.
- Lado kalapalat GN 65 -vuokaan. Kypsennä 190°C uunissa 20 minuuttia.
- Sulata purjokuutiot. Hienonna kananmunat. Yhdistä ainekset. Anna kastikkeen maustua puoli tuntia.
1. Kuumenna muusi pakkauksessaa höyrykeitossa 90 °C 15–20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä muusi tarjoiluvuokaan. Lisää hinonnettu tilli ja sekoita.
Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin tai majoneesittoman kaalisalaatin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.8 g