Italian possuragu
Ainekset
-
0.2 kgSnellman All Natural Salsiccia -makkaraa
-
0.05 kgOliiviöljy
-
0.26 kgSipulikuutio (IceCool)
-
0.1 kgValkosipuliruohe (IceCool)
-
2.6 kgTomaattimurska
-
2 kgSnellman Maatiaispossun S0 kuutio, kypsä
-
1.08 kgPapusalaatti (IceCool)
-
0.3 kgTomaattipyree
-
0.2 kgOliivi, musta, kivetön, viipaloitu
-
0.015 kgSuola
-
0.01 kgOregano
-
0.01 kgMustapippuri, rouhittu
-
3.5 kgVesi
-
2 kgTäysjyvä Cappelli -pasta
-
0.08 kgOliiviöljy
-
0.016 kgSuola
Kastike
Lisäkepasta
Valmistusohje
Possuragu
Lisäkepastan valmistus
- Viipaloi Salsiccia -makkara. Kuullota sipulit oliiviöljyssä kattilassa. Lisää makkarapalat sipulien sekaan.
- Lisää loput ragukastikkeen ainekset kattilaan. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä 20 minuutin ajan.
Lisäkepastan valmistus
- Esilämmitä höyryuuni. Laita ainekset GN -vuokaan. Kypsennä pastaa höyryssä 18 – 20 minuuttia. Anna pastan vetäytyä 10 minuuttia kannen alla.
- Yhdistä halutessasi kastike ja pasta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Kuitua
1.9 g
Suolaa
0.8 g