Amerikan BBQ -pata

Snellman Pro



Ainekset

0.05 kg
Snellman Pekoniviipale, kypsä
0.03 kg
Rypsiöljy
0.045 kg
Valkosipuliruohe (IceCool)
3.5 kg
Tomaattimurska
2 kg
Snellman N0-kuutio, kypsä
1.2 kg
BBQ-kastike
0.25 kg
Tomaattipyree
0.2 kg
Maissinjyvä (IceCool)
0.15 kg
Herkkusieni, säilyke

Valmistusohje

  1. Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi.
  2. Kuullota valkosipulirouhe ja pekoni öljyssä.
  3. Lisää loput ainekset. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.                                                                                    
Tarjoile esimerkiksi uuniperunoiden ja häyrytettyjen kasvisten kera.
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta