Kaali-maksapata

Snellman Pro



Ainekset

Kastike
0.35 kg
Snellman Pekoniviipale, kypsä
2.6 kg
Kaalisuikale
0.8 kg
Sipulikuutio (IceCool)
0.08 kg
Rypsiöljy
2 kg
Snellman Naudan maksakuutio, kypsä
0.6 kg
Lihaliemi, vähäsuolainen
0.23 kg
Siirappi
0.04 kg
Persilja
0.025 kg
Suola
0.005 kg
Mustapippuri, rouhittu
0.005 kg
Laakerinlehti
0.003 kg
Maustepippuri, jauhettu
Perunalisäke
4.2 kg
Uuniperuna, viipaloitu
0.17 kg
Rypsiöljy
0.02 kg
Suola
0.02 kg
Mustapippuri, rouhittu
Lisäksi
3 kg
IceCool Jenkkimix -pakastekasvikset

Valmistusohje

Kaali-maksapata
  1. Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi.
  2. Kuullota sipuli ja kaalisuikaleet öljyssä matalalla lämmöllä kannen alla, kunnes kaali on pehmeää. Voit myös lisätä hieman vettä kypsyttääksesi kaalin. Haihduta vesi pois.
  3. Lisää joukkoon maksakuutiot nesteineen ja loput ainekset. Kiehauta ja hauduta 20 minuutin ajan.
Paahdettu peruna
  1. Sekoita keskenään kaikki ainekset. Kypsennä 225°C uunissa 20 - 25 minuuttia.

Höyrytetyt kasvikset
  1. Höyrytä kasvissekoitusta 7 min.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta