Kaali-maksapata
Ainekset
-
0.35 kgSnellman Pekoniviipale, kypsä
-
2.6 kgKaalisuikale
-
0.8 kgSipulikuutio (IceCool)
-
0.08 kgRypsiöljy
-
2 kgSnellman Naudan maksakuutio, kypsä
-
0.6 kgLihaliemi, vähäsuolainen
-
0.23 kgSiirappi
-
0.04 kgPersilja
-
0.025 kgSuola
-
0.005 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.005 kgLaakerinlehti
-
0.003 kgMaustepippuri, jauhettu
-
4.2 kgUuniperuna, viipaloitu
-
0.17 kgRypsiöljy
-
0.02 kgSuola
-
0.02 kgMustapippuri, rouhittu
-
3 kgIceCool Jenkkimix -pakastekasvikset
Kastike
Perunalisäke
Lisäksi
Valmistusohje
Kaali-maksapata
Höyrytetyt kasvikset
- Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi.
- Kuullota sipuli ja kaalisuikaleet öljyssä matalalla lämmöllä kannen alla, kunnes kaali on pehmeää. Voit myös lisätä hieman vettä kypsyttääksesi kaalin. Haihduta vesi pois.
- Lisää joukkoon maksakuutiot nesteineen ja loput ainekset. Kiehauta ja hauduta 20 minuutin ajan.
- Sekoita keskenään kaikki ainekset. Kypsennä 225°C uunissa 20 - 25 minuuttia.
Höyrytetyt kasvikset
- Höyrytä kasvissekoitusta 7 min.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.8 g