Pekoni-maksakastike
Ainekset
-
0.35 kgSnellman Pekoniviipale, kypsä
-
0.1 kgRypsiöljy
-
0.5 kgSipulikuutio (IceCool)
-
2 kgSnellman Naudan maksakuutio, kypsä
-
0.5 kgRuokakerma 15%
-
0.2 kgLihaliemi, vähäsuolainen
-
0.45 kgPorkkana, pala, pakaste
-
0.3 kgSiirappi
-
0.02 kgSuola
-
0.005 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.005 kgMeirami
-
0.135 kgvesi
-
0.135 kgMaissitärkkelys
-
1.3 kgPuolukkasurvos
-
Kaalisalaatti (majoneesiton)
-
Sydänmerkki-tuote6 kg
-
0.1 kgRuohosipuli
Kastike
Suuruste
Lisäksi
Lisäksi
Perunalisäke
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Pekoni-maksakastike
- Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi. Kuullota sipulikuutiot ja pekonisuikaleet öljyssä.
- Lisää muut ainekset joukkoon ja hauduta pienellä lämmöllä 20 minuutin ajan.
- Sekoita maissitärkkelys ja vesi. Kaada suurus ohuena norona kastikkeeseen sitä koko ajan sekoittaen.
- Lämmitä perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pilko ruohosipuli ja sekoita se muusin joukkoon.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.8 g