Sitruunainen uunikala
Annoksia
Annoskoko 156g
Saanto
3.9 kg
Valmistuhävikki 5%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote1.35 kg
-
Sydänmerkki-tuote1.35 kg
-
Sydänmerkki-tuote0.76 kg
-
0.3 kgkylmää vettä
-
0.046 kgkylmätärkkelystä
-
0.025 kgmaissitärkkelystä
-
0.02 kgsuolaa
-
0.002 kgmustapippurirouhetta
-
0.001 kgkurkumaa
-
0.002 kgkuivattua tilliä
-
0.06 kgsitruunamehua
-
0.2 kgValio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
-
0.005 kghienonnettua ruohosipulia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Punnitse seitikuutiot sekä Valio kirjolohikuutiot 1/1 65mm GN-vuokaan.
- Annostele Valio Ruoka 15% laktoositon sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelykset sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää Valio Koskenlaskija® sulatejuusto, sitruunamehu sekä hienonnettu pakaste ruohosipuli joukkoon.
- Annostele kastike kalakuutioiden päälle.
- Paista kuivapaistolla 120 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
Annostelu ohje yhteen 1/1 65 mm GN vuokaan : 2,7 kg kalaa, 1,4 kg kastiketta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.7 g