Yrtti-Pestokalaa
Annoksia
Annoskoko 150g
Saanto
2.8 kg
Valmistuhävikki 5%
Ainekset
-
1.9 kgseiti pyrstöfilettä
-
Sydänmerkki-tuote0.68 kg
-
0.022 kgkylmätärkkelystä
-
0.028 kgmaissitärkkelystä
-
0.002 kgmustapippurirouhetta
-
0.018 kgsuolaa
-
0.04 kgvihreää pestoa
-
Sydänmerkki-tuote0.27 kg
-
0.02 kghienonnettua persiljaa
-
0.02 kghienonnettua ruohosipulia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Annostele kalafileet GN-vuokaan.
- Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteen joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio tuorejuusto, persilja, ruohosipuli sekä pesto. Sekoita kastike tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
- Kypsennä 115 asteessa kuivapaistolla noin 45 minuuttia. Vuokaa kannatta kevyesti heilauttaa paiston jälkeen, tällöin kastike ja kalasta tullut neste sekoittuvat ja saostuvat. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
Annosteluohje yhteen 1/1 65mm GN-vuokaat ; 1,9 kg kalaa ja 1,1 kg kastiketta. Ruoan voi valmistaa myös seiti fileestä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.7 g