Yrtti-Pestokalaa

Valio Oy



Ainekset

1.9 kg
seiti pyrstöfilettä
Sydänmerkki-tuote
0.68 kg
0.022 kg
kylmätärkkelystä
0.028 kg
maissitärkkelystä
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.018 kg
suolaa
0.04 kg
vihreää pestoa
Sydänmerkki-tuote
0.27 kg
0.02 kg
hienonnettua persiljaa
0.02 kg
hienonnettua ruohosipulia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Annostele kalafileet GN-vuokaan.
  2. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteen joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio tuorejuusto, persilja, ruohosipuli sekä pesto. Sekoita kastike tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  3. Kypsennä 115 asteessa kuivapaistolla noin 45 minuuttia. Vuokaa kannatta kevyesti heilauttaa paiston jälkeen, tällöin kastike ja kalasta tullut neste sekoittuvat ja saostuvat. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Annosteluohje yhteen 1/1 65mm GN-vuokaat ; 1,9 kg kalaa ja 1,1 kg kastiketta. Ruoan voi valmistaa myös seiti fileestä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta