Texmex-pastavuoka kylmävalmistettuna padassa

Valio Oy



Ainekset

1.65 kg
kylmää vettä
Sydänmerkki-tuote
0.75 kg
0.13 kg
kylmätärkkelystä
0.002 kg
chilijauhetta
0.003 kg
valkosipulijauhetta
0.002 kg
juustokuminaa
0.001 kg
kuivattua oreganoa
0.03 kg
suolaa
0.002 kg
rouhittua mustapippuria
0.8 kg
tomaattimurskaa
0.1 kg
tomaattipyreetä
0.27 kg
Valio Koskenlaskija® cheddar kastiketta
Sydänmerkki-tuote
0.8 kg
0.13 kg
pakaste sipulikuutioita
0.45 kg
paprikasekoitusta
0.8 kg
täysjyvä lasagne piccolo pastaa
Pinnalle
0.06 kg
nachos-chipsejä
0.06 kg
Valio juustoraasteseosta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Mittaa vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon pataan ( enintään noin 1/3 osa padan tilavuudesta ).
  2. Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata ( noin 80 kierrosta yhteen suuntaan ) ja ripottele kuiva-aineseos rauhallisesti nesteiden joukkoon. Pienennä kierroksia ja lisää loput raaka-aineet paitsi pasta, sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi pasta, sekoita massa tasaiseksi .
  3. Annostele massa GN-vuokiin. Ripottele pinnalle ennen paistoa murennettuja nacho-chipsejä sekä Valio juustoraasteseosta. Paista yhdistelmäpaistolla 130 asteessa noin 50 minuuttia, ruskista tarvittaessa lopussa 5 minuuttia kuivapaistolla 160 asteessa. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta