Texmex-pastavuoka kylmävalmistettuna padassa
Annoksia
Annoskoko 239g
Saanto
5.7 kg
Valmistuhävikki 5%
Ainekset
-
1.65 kgkylmää vettä
-
Sydänmerkki-tuote0.75 kg
-
0.13 kgkylmätärkkelystä
-
0.002 kgchilijauhetta
-
0.003 kgvalkosipulijauhetta
-
0.002 kgjuustokuminaa
-
0.001 kgkuivattua oreganoa
-
0.03 kgsuolaa
-
0.002 kgrouhittua mustapippuria
-
0.8 kgtomaattimurskaa
-
0.1 kgtomaattipyreetä
-
0.27 kgValio Koskenlaskija® cheddar kastiketta
-
Sydänmerkki-tuote0.8 kg
-
0.13 kgpakaste sipulikuutioita
-
0.45 kgpaprikasekoitusta
-
0.8 kgtäysjyvä lasagne piccolo pastaa
-
0.06 kgnachos-chipsejä
-
0.06 kgValio juustoraasteseosta
Pinnalle
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Mittaa vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon pataan ( enintään noin 1/3 osa padan tilavuudesta ).
- Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata ( noin 80 kierrosta yhteen suuntaan ) ja ripottele kuiva-aineseos rauhallisesti nesteiden joukkoon. Pienennä kierroksia ja lisää loput raaka-aineet paitsi pasta, sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi pasta, sekoita massa tasaiseksi .
- Annostele massa GN-vuokiin. Ripottele pinnalle ennen paistoa murennettuja nacho-chipsejä sekä Valio juustoraasteseosta. Paista yhdistelmäpaistolla 130 asteessa noin 50 minuuttia, ruskista tarvittaessa lopussa 5 minuuttia kuivapaistolla 160 asteessa. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.7 g