MiFu Lasagnette kylmävalmistettuna
Annoksia
Annoskoko 241g
Saanto
5.7 kg
Valmistuhävikki 5%
Ainekset
-
1.6 kgkylmää vettä
-
Sydänmerkki-tuote0.9 kg
-
0.13 kgkylmätärkkelystä
-
0.027 kgvähäsuolaista kasvisliemijauhetta
-
0.007 kgsuolaa
-
0.016 kghienoa sokeria
-
0.001 kgkuivattua oreganoa
-
0.001 kgkuivattua basilikaa
-
0.003 kgvalkosipulijauhetta
-
0.002 kgrouhittua mustapippuria
-
0.8 kgValio MiFU® jauhista Original
-
0.1 kgpakaste sipulikuutioita
-
0.35 kgpomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
-
0.8 kgtomaattimurskaa
-
0.15 kgtomaattipyreetä
-
0.4 kgValio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
-
0.8 kgtäysjyvä lasagne piccolo pastaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan ( ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta ).
- Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan ) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Pienennä kierroksia padassa.
- Lisää Valio MiFU® jauhis Original, kasvikset, tomaattimurska ,tomaattipyree sekä Valio Koskenlaskija® sulajuusto (sekä mahdollisesti loput nesteet ). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan lasagnette piccolo, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
- Annostele massa 65 mm GN-vuokiin.
- Paista yhdistelmäpaistolla ( kosteus 40 %) 130 asteessa noin 50 minuuttia ( tai sisälämpötila min 83 astetta ) , ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.7 g
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen