Piparjuurisilakat
Annoksia
Annoskoko 119g
Saanto
1.9kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote1.5 kgTuote puuttuu: Valio FS silakkafilee 5 kg (20-50 g) vastuullinen valinta ???
-
0.006 kgsuolaa (esim. jodioitu ruokasuola)
-
0.001 kgjauhettua valkopippuria (esim. Santa Maria)
-
0.025 kghienonnettua tilliä
-
Sydänmerkki-tuote0.75 kg
-
0.03 kgpiparjuuritahnaa tai wasabitahnaa (esim. Felix Abba)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Sulata ja valuta silakkafileet. Leikkaa selkäevät halutessasi pois. Puolita isot silakat keskeltä. Levitä voipaperille nahkapuoli alaspäin ja ripottele mausteet pinnalle. Rullaa ja lado GN 1/2-65 -astiaan.
Mausta ruoka 15% piparjuuri- tai wasabitahnalla ja kaada astiaan. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 30 min.
Tarjoa lämpimänä perunasoseen kanssa.
VINKKI
Piparjuurisilakat sopivat tarjottavaksi myös kylmänä alkuruokana.
Mausta ruoka 15% piparjuuri- tai wasabitahnalla ja kaada astiaan. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 30 min.
Tarjoa lämpimänä perunasoseen kanssa.
VINKKI
Piparjuurisilakat sopivat tarjottavaksi myös kylmänä alkuruokana.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
10.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.5 g