Mustaherukkainen uunilohi
Annoksia
Annoskoko 340g
Saanto
6.8 kg
Valmistuhävikki 20%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote0.7 kg
-
0.3 kgValio FS sipulikuutioita
-
0.03 kgtuoretta tilliä
-
0.003 kgsuolaa
-
0.002 kgmustapippuria myllystä
-
2 kgValio kirjolohifilee annospaloja
-
0.4 kgValio mustaherukoita
-
sitruunalohkoja koristeluun
-
Sydänmerkki-tuote2 kg
-
2 kgValio perunasoseainesta
-
1 kgValio FS pinaattia
-
0.02 kgsuolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
- Kiehauta ruokakerma sipulin ja tillinvarsien kanssa kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää suolaa tarvittaessa.
- Levitä jäiset lohifileepalat voideltuun 1/1 GN-vuokaan, kaada kermakastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mustaherukat.
- Paista 175 °C uunissa n. 15 min. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunalohkoilla.
- Kuumenna maitojuoma kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.
- Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi. Tarjoile uunilohen kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.3 g