Kirjolohi-perunavuoka
Annoksia
Annoskoko 281g
Saanto
4.5kg
Valmistuhävikki 0%
Ainekset
-
Sydänmerkki-tuote1.25 kg
-
0.1 kgsitruunamehua (laimentamaton)
-
0.01 kgsuolaa (jodioitu ruokasuola)
-
2.5 kgValio peruna-sipulisekoitusta
-
0.3 kgappelsiinimarmeladia
-
Sydänmerkki-tuote0.5 kg
-
Sydänmerkki-tuote0.5 kg
-
Sydänmerkki-tuote0.08 kg
-
0.03 kgmantelilastuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Sekoita sulaneiden kirjolohikuutioiden joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta. Yhdistä voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kirjolohikuutiot, peruna-sipulisekoitus ja appelsiinimarmeladi.
Sekoita keskenään ruoka 15% ja maito. Lisää joukkoon loppu suolasta. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
Sekoita keskenään juustoraaste ja mantelilastut. Levitä ne vuoan pinnalle paiston loppuvaiheessa.
Sekoita keskenään ruoka 15% ja maito. Lisää joukkoon loppu suolasta. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
Sekoita keskenään juustoraaste ja mantelilastut. Levitä ne vuoan pinnalle paiston loppuvaiheessa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Suolaa
0.2 g