Kirjolohi-perunavuoka

Valio Oy



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
1.25 kg
0.1 kg
sitruunamehua (laimentamaton)
0.01 kg
suolaa (jodioitu ruokasuola)
2.5 kg
Valio peruna-sipulisekoitusta
0.3 kg
appelsiinimarmeladia
Sydänmerkki-tuote
0.5 kg
Sydänmerkki-tuote
0.5 kg
Sydänmerkki-tuote
0.08 kg
0.03 kg
mantelilastuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Sekoita sulaneiden kirjolohikuutioiden joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta. Yhdistä voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kirjolohikuutiot, peruna-sipulisekoitus ja appelsiinimarmeladi.
Sekoita keskenään ruoka 15% ja maito. Lisää joukkoon loppu suolasta. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
Sekoita keskenään juustoraaste ja mantelilastut. Levitä ne vuoan pinnalle paiston loppuvaiheessa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.2 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta